Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στα Λιμενάρια Θάσου. Τα δωμάτια μας είναι καινούργιας κατασκευής, τελείωσε η κατασκευή τους τον Ιούνιο του 2018 και απο τότε δεχόμαστε φιλοξενούμενους απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε άνετους και μοντέρνους χώρους όπου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να χαρούν τις διακοπές τους με άνεση και ευκολία, όχι μόνο κατα την διαμονή τους στα δωμάτια αλλά και να έχουν άνετη πρόσβαση στο κέντρο των Λιμεναρίων χωρίς να χρησιμοποιούν μεταφορικό μέσο. Είμαστε μόλις 3 λεπτά περπάτημα από το κέντρο του χωριού, που σημαίνει οτι θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, καφέ και μαγαζιά που προσφέρει ο τόπος μας.

Για την κατασκευή των δωματίων και τις ανέσεις που προσφέρουν διαλέξαμε τα καλύτερα υλικά και συσκευές, όπως στρώματα και μαξιλάρια Coco-Mat καθώς και επώνυμες συσκευές για την άνεση σας.

Σύμφωνα με τους πελάτες μας και τα σχόλια τους μέχρι τώρα, η ησυχία, η καθαριότητα, η διακόσμηση και οι ανέσεις που προσφέρουμε είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στα Λιμενάρια. Ελπίζουμε οτι θα μείνετε το ίδιο ευχαριστημένοι με τα δωμάτια La-Pierre και την φιλοξενία μας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τα δωμάτια La Pierre βρίσκονται στα Λιμενάρια Θάσου. Για όσους ταξιδεύουν με Ferry Boat απο Κεραμωτή προς Λιμένα, με αυτοκίνητο, η απόσταση είναι 42χλμ. Η χρονική διάρκεια ταξιδιού απο τον Λιμένα στα Λιμενάρια είναι περίπου 45 λεπτά με μία ώρα.

Για όσους έρχονται από Καβάλα με Ferry Boat και φτάνουν στον Πρίνο, η απόσταση μεταξύ Πρίνου και Λιμεναρίων είναι 24χλμ, με διάρκεια ταξιδιού περίπου μισή ώρα.

Για όσους διαλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα υπεραστικά λεωφορεία Θάσου, υπάρχουν δρομολόγια καθημερινά και σ.κ, απο Λιμένα προς Λιμενάρια καθώς και απο Πρίνο προς Λιμενάρια.

Το πρώτο δρομολόγιο απο Λιμένα προς Λιμενάρια, απο Δευτέρα εώς Σάββατο ξεκινάει στις 06:00, ενώ τις Κυριακές στις 06:10. Απο Πρίνο για Λιμενάρια το πρώτο δρομολόγιο ξεκινάει στις 07:00 (καθημερινές και σ/κ).

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας θα βρείτε εδώ Σταθμαρχείο Θάσου

Ferry Boat για Θάσο μπορείτε να πάρετε απο Κεραμωτή ή απο Καβάλα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Από Κεραμωτή φεύγουν 30 δρομολόγια ημερησίως για Λιμένα όπως και το αντίστροφο (απο Λιμένα για Κεραμωτή). Υπάρχουν 2 εταιρίες που εξυπηρετούν τους επιβάτες και μεταφορικά μέσα.

Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδω Κεραμωτή προς Λιμένα

Απο Καβάλα για Πρίνο υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια αλλά όχι με την ιδια συχνότητα όπως της Κεραμωτής. Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα μπορείτε να βρείτε εδώ Καβάλα – Πρίνος

Από τις 8-6-2018 μια νέα γραμμή από την εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ πραγματοποιεί δρομολόγια από Κεραμωτή προς Πρίνο και επιστροφή. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ Κεραμωτή – Πρίνος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις

Τηλέφωνο (0030) 697 2172949 | Email info@la-pierre.gr

Επικοινωνία