Τα Λιμενάρια

Θάσου

Τα Λιμενάρια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη της Θάσου, στα νοτιοδυτικά του νησιού, σε απόσταση 42χλμ απο την πρωτεύουσα του νησιού. Αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλή προορισμούς επισκεπτών στο νησί τόσο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παραθαλάσσιο οικισμό της Θάσου, με την παραλία των Λιμεναρίων να βρίσκεται δίπλα στην κωμόπολη (500 μέτρα απο το κέντρο). Είναι οργανωμένη ανά σημεία, όπου μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα, αναψυκτικά και φαγητό δίπλα στην θάλασσα. Είναι κατάλληλη για παιδιά και ηλικιωμένους.

Παραλίες

Τα Λιμενάρια βρίσκονται σε κεντρικό σημείο για να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας προς τις παραλίες της Θάσου. Ανάλογα με την απόσταση που είσαστε διατεθειμένοι να διανύσετε μπορείτε να βρείτε παραλίες οργανωμένες ή μη, σε κοντινή ή μακρινή απόσταση. Πίο κοντά στα Λιμενάρια βρίσκονται παραλίες όπως η παραλία των Λιμεναρίων (500 μέτρα απο το κέντρο) και η παραλία των Μεταλλείων (300 μέτρα από τα δωμάτια La-Pierre).
Με μεταφορικό μέσο μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία Πευκάρι (2.2 χλμ από το La Pierre), την παραλία Σκάλα Μαριών και την παραλία η οποία βρίσκεται 14.2 χλμ από το La Pierre.

Η Περιοχή

Τα Λιμενάρια προσφέρουν μια ευρεία επιλογή απο ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπάρ και μαγαζιά που θα ευχαριστήσουν κάθε επισκέπτη. Δοκιμάστε την Ελληνική κουζίνα σε γραφικές ταβέρνες στο λιμάνι ή στα σοκάκια της περιοχής.
Χαλαρώστε πίνοντας το ποτό ή τον καφέ σας στα bar και τις καφετέριες της περιοχής με θέα την θάλασσα, ενώ υπάρχουν μαγαζιά με σουβενίρ και δώρα σε κάθε σημείο και σοκάκι του χωριού.
Σε κάθε περίπτωση, η διαμονή σας στα Λιμενάρια Θάσου θα σας μείνει αξέχαστη!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις

Τηλέφωνο (0030) 697 2172949 | Email info@la-pierre.gr

Επικοινωνία